Termeni si conditii

  

 

 

 

 

 

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiillor de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenţie a acestora.

SC SHABBY DEKO SRL cunoscuta si sub denumirea comerciala de Clubul Fermecat, îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1. Dreptul de autor al SHABBY DEKO asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului SHABBY DEKO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea SHABBY DEKO si este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul SHABBY DEKO a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului SHABBY DEKO numai în limitele menţionate în prezentul document.

În cazul în care suspectaţi că unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.shabby-deko.ro sau www.clubulfermecat.ro încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să sesizaţi acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa office@shabby-deko.ro, sau office@clubulfermecat.ro

2. Produsele şi serviciile oferite de SHABBY DEKO pe site-ul www.clubulfermecat.ro.

SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Atelierele organizate in cadrul Clubului Fermecat sunt dedicate in special copiilor, dar ocazional se pot organiza si pentru adulti. Atelierele creative sunt atent analizate si organizate, astfel incat fiecare participant sa poata executa tema propusa si sa fie in deplina siguranta pe parcursul orelor atelierului creativ.

Fiecare tema din cadrul programului este executata de catre participanti sub atenta supervizare a organizatorului.

3. Protectia datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC SHABBY DEKO SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: înscrierea acestor date în documentele fiscale emise de societate conform legii, deasemenea pentru menținerea unei arhive interne, trimiterea periodică a unor e-mail-uri promoționale, informarea dvs., îmbunătățirea serviciilor. Sunteți obligat să furnizați datele dumneavoastră, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat de către noi, pentru a putea fi emise documentele tranzacției și pentru a vă putea fi livrată comanda. Refuzul dumneavoastră duce la imposibilitatea procesării comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: compania de curierat rapid care livrează produsele, compania care asigură service-ul, în cazul produselor care necesită instalare la domiciliu Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată trimisă pe adresa societății sau la numărul de fax al societății, care poate fi găsit în pagina de contact. Trebuie însă precizat că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele dumneavoastră personale nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale și de gestiune emise de societate, aceste prelucrări având caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede excluderea dreptului de opoziție în acest caz. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil.

4. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de SC Shabby Deko SRL și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site în conformitate cu prevederile legale. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice. SC Shabby Deko SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele dumneavoastră personale. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

5. Politica de confidenţialitate

SHABBY DEKO garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către SHABBY DEKO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către SHABBY DEKO nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa office@shabby-deko.ro.

SHABBY DEKO se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul SHABBY DEKO sunt transmise pe cale electronică, SHABBY DEKO nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SHABBY DEKO va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Informaţiile furnizate către SHABBY DEKO sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SHABBY DEKO, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. SHABBY DEKO nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi, fără acordul explicit al acestora.

SHABBY DEKO certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere SHABBY DEKO să confirme gratuit prelucrarea sau nu a datelor personale ale clientului.
2. Dreptul de a cere SHABBY DEKO să rectifice, actualizeze, blocheze sau şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
3. Dreptul de a cere SHABBY DEKO să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
4. Dreptul de a cere SHABBY DEKO. să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date, la adresa office@clubulfermecat.ro sau office@shabby-deko.ro. SHABBY DEKO foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.

SHABBY DEKO. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi a parolei sale. SHABBY DEKO nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de SHABBY DEKO în scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor SHABBY DEKO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către SHABBY DEKO a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul SHABBY DEKO vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului SHABBY DEKO şi vor pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

 

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul www.clubulfermecat.ro  este găzduit de serverele unei terţe firme. SHABBY DEKO nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. SHABBY DEKO nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ul nostru.

SHABBY DEKO nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

7.  Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului SHABBY DEKO sunt gratuite şi voluntare şi implică acceptarea termenilor de utilizare de mai jos.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând clientul se poate dezabona. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic 365/2002 şi Hotărârea Guvernului nr. 1308/2002 referitor la comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document. SHABBY DEKO deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

Abonaţii newsletter-ului CLUBUL FERMECAT pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului CLUBUL FERMECAT mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, SHABBY DEKO nu poate fi facută răspunzătoare sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi.

SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă SHABBY DEKO are orice motive să creadă că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.