Ateliere creative

 

DSC01072
Desigur,  stiti deja, cei mici au o imaginatie bogata, inventeaza cu usurinta povestiri fantastice si pot transpune, uneori mai bine decat adultii, toate gandurile si trairile lor. Sunt grozavi, sunt sinceri, sunt minunati, sunt “micii oameni mari” (cum imi place mie sa ii numesc), pe care multi adulti ar vrea sa ii descopere in oamenii din jurul lor.

De ce sa nu canalizam acest izvor de creativitate intr-o directie constructiva, care le va aduce un plus de valoare in personalitatea lor?

De ce sa nu-i scoatem din rutina zilnica?

De ce sa nu le oferim alternative creative pentru televizor sau tablete?

De ce sa nu-i ajutam sa socializeze mai mult cu alti copii, intr-un cadru diferit fata de gradinita, scoala sau parc?

Si, de ce nu, poate descoperim copii care au fost inzestrati de la Dumnezeu cu talent spre arta? De ce sa nu-i ajutam sa-si consolideze si sa-si fructifice talentul?

Si, adunand atat de multe “de ce?”, am decis sa organizam atelierele creative. Sunt multe cursuri diferite in jurul nostru, de la cele de limbi straine, pana la cele de dans, toate fantastice pentru dezvoltarea copiilor, insa eu cred ca trebuie sa facem loc si pentru dezvoltarea creativa in personalitatea micutilor nostri. Astfel punem bazele unui viitor adult complet: bine pregatit in domeniul ales, cunoscator de limbi straine, atent la conditia sa fizica, dar si cultivat, sensibil si creativ.

Si de ce Clubul Fermecat? Pentru ca pentru noi conteaza doar ei, micutii artisti. Incercam sa le oferim ateliere distractive si creative in acelasi timp. Incercam sa aducem la fiecare atelier ceva nou, care sa-i atraga si sa-i stimuleze. Incercam sa fim noi insine mai creativi, astfel incat sa-i determinam pe cei mici sa-si doreasca sa descopere arta. Pe ei incercam sa-i facem fericiti. Si ne reuseste! Atelierele noastre sunt intotdeauna vesele, copiii se simt bine si isi doresc sa revina, iar acesta este cea mai frumoasa forma de apreciere pentru noi. Suntem fericiti cand cei mici sunt fericiti!

Va asteptam oricand cu drag!

Clubul Fermecat

Clubul Fermecat © 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *