Despre Clubul Fermecat

WELCOMEBine ai venit in clubul meu! Sper sa-ti placa si sa te inspire calatoria virtuala prin Clubul Fermecat!

CLUBUL FERMECAT l-am visat acum multi ani. Nu aveam un nume pregatit pentru acest proiect, nu l-am gandit ca un business, pur si simplu l-am visat. Mi l-am imaginat si l-am gandit in cele mai mici detalii, insa l-am pastrat mult timp la nivel de “proiect de suflet”. Dar, cum viata te determina uneori sa lasi in urma tocmai proiectele de suflet, l-am inchis intr-un “colt de inima” si mi-am continuat activitatile si proiectele in care eram implicata. Uneori mai deschideam acel “colt de inima” si imi imaginam acest loc minunat, unde copiii veseli se transforma in “mici artisti”, unde imaginatia si creativitatea nu au limite, unde petrecerile celor mici sunt cele mai grozave.

Si pentru ca l-am visat atat de mult, intr-o zi mi-am spus, asa cum ii spui unui copil: “Da, visele frumoase, visele in care crezi cu adevarat, se implinesc!”

Si, decizia fiind luata, am hotarat sa-mi dedic timpul, sufletul si inima acestui proiect, care s-a transformat incet, incet, dintr-un proiect intr-o poveste fermecata, motiv pentru care l-am numit fara ezitare “CLUBUL FERMECAT”.

CLUBUL FERMECAT este locul in care copiii trebuie sa fie fericiti. Iubim veselia si zambetele copiilor, ne bucuram si ne distram impreuna cu cei mici. Deschidem impreuna portile creativitatii si pasim in lumi de poveste in cadrul petrecerilor noastre. Nimic nu este imposibil la CLUBUL FERMECAT!

Va astept oricand cu drag!

CLUBUL FERMECAT

 

12138345_1066584120032703_4365768845838336756_o

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *