11.01.2015 – Modelaj cu lut Darwi Kids

modelajStiati ca modelajul ocupa un loc fruntas in topul activitatilor indragite de catre copii? V-ati intrebat de ce oare sunt atat de atrasi de modelaj, de ce adora sa simta in palme plastelina, lutul sau chiar coca pentru cozonaci sau fusecuri? Raspunsul este simplu. Cei mici iubesc sa exploreze folosindu-si mainile, aceasta fiind una dintre primele forme de explorare, pe care au folosit-o inca de la nastere. O forma simpla de explorare, care le este nu doar familiara, ci si placuta in egala masura. Modelajul ii distreaza, dar totodata, fara sa realizeze, cei mici folosesc prin modelaj o forma excelenta de relaxare a mainilor.

Modelajul, indiferent de materialul folosit, plastelina sau lut, este o activitate senzoriala fantastica, care le dezvolta in acelasi timp creativitatea si a fost introdus in toate programele scolare tocmai datorita beneficiilor aduse celor mici. Si, pentru ca stim cat de benefic este pentru ei, la atelierul de duminica, 11.01.2015, vom modela cu lut. Vom utiliza un lut special pentru copii, non-toxic si usor de manevrat. Vom face forme si mici obiecte decorative, impreuna cu o serie de magneti pentru frigider, pentru ca vrem sa decoram intreaga casa cu obiecte realizate de micii artisti.

Va asteptam duminica, la ora 12,00, si timp de doua ore ne vom relaxa mainile in lutul moale si pufos.

Pentru rezervari va rog sa-mi scrieti pe adresa: office@clubulfermecat.ro. Locurile sunt limitate! Cei care detin abonamente au locurile deja rezervate.

Va astept cu drag!

Clubul Fermecat © 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *