Atelier 27.10.2019, ora 14.00 – Pictam dovleci pentru Halloween

Duminica, 27 octombrie, la ora 14.00, pictam dovleci. Promitem sa fie frumosi si haiosi, perfecti pentru Halloween. Dovleci fantastici pentru super-copii, dovleci amuzanti, dovleci cu tematica, orice model isi vor dori micii nostri prieteni.
Avem cateva modele din care pot alege sau pot sa-si decoreze dovleacul cu un model propriu. Copiii vor fi ajutati si consiliati, astfel incat fiecare dovleac sa fie decorat perfect.
In plus, te asteptam costumat, daca doresti. Imbinam arta cu petrecerea si va iesi un atelier creativ cu bal mascat incorporat:) Va fi amuzant: pictam, cantam, facem poze si ne prezentam costumul. Si, daca se vor auzi voci care striga “trick or treat”, noi vom fi cu siguranta pregatiti cu ceva bun, ca sa nu plece nimeni cu mana goala. Desigur, vor avea dovleacul pictat, dar daca nu se supara nimeni, mai agaugam cate ceva bun pentru efortul lor:)
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre oganizator.
Cost/atelier/participant: 40 ron
Numarul de locuri este limitat, asa ca te rugam sa ne anunti din timp daca doresti sa participi. Rezervarea unui loc se poate face pe pagina evenimentului de pe Facebook, selectand optiunea “particip”, impreuna cu un mesaj direct sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.

Clubul Fermecat © 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *