Atelier 16.06.2019 – Hai sa facem Slime!

Despre slime nu credem ca trebuie sa povestim prea mult, copiii il cunosc si il adora, iar parintii… sa spunem elegant ca il tolereaza.
Am mai facut slime in atelierul nostru, iar copiii au fost super incantati, asa ca ne-am gandit sa le facem o bucurie in primele zile de vacanta si sa reluam tema.
Pentru ca am testat deja multe retete de slime, l-am declarat castigator pe cel pufos, care este atat de fin, squishy, nelipicios, pastelat si tare placut la atingere. Il vom face duminica, alaturi de inca un slime clasic. Si, pentru ca nu vrem ca cel clasic sa fie doar simplu, ii vom adauga glitter… asa, pentru un plus de famerc:)
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator. La final, fiecare copil va pleca acasa cu slime-ul facut de el (doua tipuri: pufos si clasic sclipitor).
Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care va rugam sa o faceti printr-un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro.

Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *