Atelier 25.11.2018 – Pictam pusculite

Educatia financiara este un segment important in dezvoltarea copiilor, iar economisirea banilor e bine sa fie incurajata inca de la o varsta frageda. Insa notiunile economice teoretice pot fi plictisitoare pentru copii, asa ca ne-am gandit sa le oferim o alternativa creativa.

Duminica facem un atelier in care vom picta pusculite si vom vorbi despre bani, despre cum ii economisim, care sunt alternativele de a face economii si de ce sunt necesare economiile.
Vom identifica bancnote, monede si carduri, le vom explica forma in care banii circula in piata si, nu in ultimul rand, vom discuta despre valute. Se apropie Sarbatorile, iar micii artisti poate vor merge la colindat, iar noi ne dorim sa-i stim pregatiti:)

Avem cate o pusculita pentru fiecare participant, iar copiii sunt cei care vor decide in ce tehnica o vor decora: decoupage sau dots painting.

Toate materialele necesare desfasurarii evenimentului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Participarea este posibila doar cu rezervare, asa ca va rugam sa ne scrieti un mesaj sau un mail (office@clubulfermecat.ro) si sa selectati optiune “PARTICIP” din pagina evenimentului de pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *