Atelier 21.05.2017 – Facem slime pufos si sclipicios!

Eveniment 21.05.2017 - Slime pufos

Despre slime nu credem ca trebuie sa povestim prea mult, copiii il cunosc si il adora, iar parintii… sa spunem elegant ca il tolereaza.
Am facut cu mult timp in urma slime in atelierul nostru, iar copiii au fost super incantati, asa ca ne-am gandit sa le facem o bucurie si sa reluam tema. Ceva nou tot vom aduce, ca sa nu fie plictisitor pentru cei care au participat anterior la aceasta tema, asa ca fiti pregatiti pentru surprize:)
Ne-am pus halatele si ochelarii de chimisti, dupa care am testat cateva …. sa zicem zeci, de variante de slime pufos si, in final, am gasit varianta castigatoare, din care vom face cel mai pufos slime ever, foarte fin dar si squishy in acelasi timp, nelipicios, pastelat si tare placut la atingere.
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator. La final, fiecare copil va pleca acasa cu slime-ul facut de el (minim 4 culori de slime).
Rezervarea unui loc se poate face pe pagina evenimentului de pe Facebook sau la adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro

Clubul Fermecat © 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *