Atelier 02.04.2017 – Facem iepurasi din pom pom

eveniment 02.04.2017 - iepurasi din pom pom

Suntem siguri ca multi dintre voi ati vazut deja iepurasii din pom pom, mai ales ca in aceasta perioada internetul e plin de tutoriale si sugestii. Insa de la a-i vedea si admira, pana la a-i executa mai sunt cativa pasi, care nu intotdeauna sunt la indemana micilor nostri artisti.
Materiale, accesorii si indrumare… iata ce va punem la dispozitie pentru ca micii iepurasi pufosi si dragalasi sa se transforme dintr-un banal fir acrilic, intr-o jucarie superba.
Asadar, ii asteptam duminica pe micii artisti in atelierul nostru, cu toate materialele pregatite, sa ne distram si sa fim creativi. Copiii vor fi ajutati si protejati, nu vor utiliza instrumente periculoase, asa ca parintii nu trebuie sa se ingrijoreze.
Rezervarea unui loc se poate face pe pagina evenimentului de pe Facebook sau la adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro.
Locurile pentru acest atelier sunt limitate, motiv pentru care garantam locuri disponibile doar pentru cei care fac din timp o rezervare ferma. iepurasi din pom pom 1 iepurasi din pom pom 2 iepurasi din pom pom 4

Clubul Fermecat © 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *