Atelier 12.02.2017 – Valentine’s Day Cookies

 

Eveniment 12 februarie 2017 - Valentine's day cookiesDuminica micii artisti se transforma in maestri cofetari si vor decora multe inimioare, mici si mari, tocmai bune de savurat acum, cand se apropie Valentine’s Day si Dragobetele. Atelierul va fi inmiresmat de aroma fina de vanilie, iar fursecurile fragede vor fi o tentatie permanenta pentru micii nostri prieteni, insa noi ne vom asigura ca avem suficiente, astfel incat sa poata decora, dar si “degusta” cat le pofteste inimioara.
Nu va fi doar relaxare, ci vor invata si o noua tehnica decorativa a fursecurilor: wet on wet. Este o tehnica usoara, care ii va surprinde placut pe micii nostri artisti, rezultatul fiind absolut superb. Bineinteles, vom avea si alte “accesorii” decorative dulci, inimioare, bombonele colorate si creioane de decor, astfel incat sa le provocam cat mai mult imaginatia si creativitatea copiilor.
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Rezervarea unui loc se poate face alegand optiunea “merg” din pagina evenimentului de pe Facebook sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.

Clubul Fermecat © 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *