Atelier duminica, 04.12.2016 – Calendarul cu surprize

eveniment-04-12-2016-christmas-advent-calendarCred ca ati mai auzit despre “Christmas Advent Calendar”, foarte popular in occident, dar nu la fel de popular la noi. Este de fapt un calendar pentru a celebra zilele anterioare unui eveniment important, precum Craciunul. Poate fi folosit si la alte evenimente, pesonalizat pentru fiecare in parte, asfel incat sa mai domolim putin din nerabdare si sa facem asteptarea evenimentului mai frumoasa.
Asta vor face duminica si micii nostri artisti. Isi vor confectiona acest calendar, pentru ca asteptarea Craciunului sa fie mai usoara. Vor impacheta cate o surpriza dulce, dedicata fiecarei zile de asteptare, il vor decora si il vor lua acasa. Va fi distractiv, va asigur!
Ne vedem ca de obicei la ora 12,00, pe str. Dianei, nr. 11, la Have a Cigar Pub.
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator, inclusiv surprizele dulci.

Petru rezervarea unui loc va rugam sa alegeti optiunea “Merg” din pagina evenimentului de pe Facebook sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro.

Clubul Fermecat © 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *