Atelier 12.06.2016 – Felinare magice.

eveniment 12.06.2016Duminica facem magie in atelierul nostru.
Vom picta atat cu vopsea fluorescenta, cat si cu vopsea fosforescenta, cate o lumanare in vas de sticla, pe care o vom transforma intr-un felinar magic.
Utilizand “glow in the dark paint” (culoarea fosforescenta), felinarele micilor artisti vor parea incarcate cu mici licurici, care vor lumina grozav in intuneric, dar in acelasi timp, vor fi la fel de frumoase si pe timpul zilei, datorita culorilor fluorescente. Si, daca vor fi expuse la o lampa sau un led UV, promit ca vor fi de senzatie, culoarea fluorescenta devenind extrem de luminoasa sub actiunea UV!
Vor utiliza cele doua tipuri de vopsea, astfel incat sa realizeze efecte surprinzatoare si vor invata care este diferenta dintre fluorescent si fosforescent. Intotdeauna, prin atelierele noastre, incercam sa-i ajutam pe micii nostri artisti sa-si dezvolte creativitatea, dar sa fie si bine informati, sa acumuleze noi cunostinte, utile in dezvoltarea personala a fiecarui copil.

Rezervarea unui loc se poate face utilizand pagina evenimentului de pe Facebook, sau pe adresa de mail: office@clubulfermecat.ro.

Clubul Fermecat © 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *