Atelier 08.05.216 – Patina aurita pe… cuier.

Atelier 08.052016Da, am schimbat pe ultima suta de metri obiectul pe care urma sa-l decoram si sa-l patinam. Nu pentru ca mi-as fi dorit acest lucru, insa in urma unui nefericit accident, ieri am spart toate ramele foto:), cele vintage si frumoase, pe care le anuntasem in eveniment. Ok, cioburile aduc fericire, nu?
Poate este mai bine ca s-a intamplat sa sparg ramele, deoarece noul obiect (pe care intentionam sa-l propun pentru o alta tehnica in saptamanile viitoare, dar care a mers manusa si pentru aceasta tema) le-a placut tare mult micilor mei prieteni si le-a fost chiar usor sa invete tehnica, sa controleze mai bine patina aurita. Deci, nimic nu ne opreste, iar tehnica propusa a fost insusita cu succes de micii artisti!
Au invatat sa aplice patina aurita pe cate un cuier simpatic, care nu doar ca este frumos, ci este si practic.
Micii artisti au pictat cuierul din lemn, l-au decorat cu tehnica decoupage (fiecare si-a ales imaginea care l-a inspirat!) si l-au patinat folosind ceara speciala si pulbere aurita.
Toate cuierele au iesit superbe:)
Pozele nu pun in valoare patina aurita, care are reflectii metalice, insa, va jur, sunt de vis! Vor decora frumos casele micilor nostri artisti, va fi o carte de vizita frumoasa pentru acesti minunati copii.
Va invit sa vedeti pozele in galeria noastra de pe Facebook si sa ne spuneti parerea voastra. Nu-i asa ca avem copii talentati in Clubul Fermecat?

Clubul Fermecat © 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *