Atelier de confectionat masti haioase

Untitled-1

Despre Halloween exista atat de multe pareri pro si contra, iar subiectul a fost mult dezbatut in presa scrisa, pe online, TV sau in cercurile de prieteni, incat chiar nu are  rost sa incepem si noi o polemica pe aceasta tema. Indiferent de parerea noastra, a adultilor, copiii adora orice prilej de sarbatoare, motiv pentru care Clubul Fermecat isi doreste sa-i faca fericiti si de Halloween.

Duminica, 25.10.2015, de la 12,00 la 14,00, vom confectiona masti haioase din carton, tocmai bune pentru a le folosi de Halloween sau pentru oricare alta petrecere. Suntem convinsi ca vor fi incantati, ca vor “curge rauri” de glitter si ca vor realiza cateva masti grozave.

Vor confectiona mastile de la zero: vor alege modelul, vor contura modelul, vor decupa si vor decora. Vor pleca acasa cu ce model va dori fiecare, noi punandu-le la dispozitie mai multe modele de masti, care reprezinta dovlecei, lilieci, pisicute, pauni sau fluturi. Fiecare copil va avea libertatea sa confectioneze cate masti va dori sau va putea in intervalul de timp disponibil, nu avem restrictii, ci doar multa creativitate.

Ii asteptam duminica pe micii artisti, sa dam frau liber creativitatii si distractiei prin arta!

Rezervarea unui loc se poate face folosind adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro

Clubul Fermecat © 2015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *