Atelier de pictura pe panza – 18.10.2015

18.10.2015

Bine v-am regasit, dragi prieteni!

Duminica, 18.10.2015, ora 12.00, Clubul Fermecat isi redeschide portile, “imbracat” in haine noi. Sa nu credeti ca am stat degeaba toata vara, in niciun caz. Am redecorat clubul, am facut schimbari si i-am adus o nota pretioasa, asa cu ii sta bine unui loc fermecat.

Asteptam cu nerabdare sa-i revedem pe micii artisti, sa pictam si sa povestim, mai ales ca nu ne-am mai vazut de atat de mult timp. Ne este dor de micutii nostri prieteni si tare ne bucuram ca, in sfarsit, a venit momentul sa ne revedem.

Duminica vom picta pe canvas  intr-o maniera neconventionala, folosind frunzele in locul pensulelor. Arta moderna ne permite sa fim nonconformisti, creativi si ingeniosi, asa ca ne vom bucura de frunze acum, cand inca mai sunt verzi si flexibile.

Asa cum stiti deja, timp de doua ore copiii vor pasi in lumea minunata a artei, iar parintii se pot bucura de un ceai sau o cafea in restaurantul din incinta.

Numarul de locuri este limitat. Pentru rezervarea unui loc, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro.

Toate matrerialele necesare atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre Clubul Fermecat.

Clubul Fermecat © 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *