Atelier 07.06.2015 – modelam si pictam “Sistemul solar”

sistemul solar

 

Si daca am imbina arta cu stiinta? Suna bine, mi-am zis. Cred cu tarie ca mai avem multe de impartasit micilor artisti in ceea ce priveste arta, insa un strop de stiinta in activitatea noastra nu poate decat sa le fie benefica, mai ales cand incerci sa imbini intr-un mod placut cele doua domenii.

Sistemul solar probabil ca nu este o noutate pentru cei mici. Toti au invatat la scoala sau la gradinita despre planete, insa au facut-o la nivel de teorie, iar informatia a fost expusa prin imagini sau poate, in cazul fericit, prin machete. Din pacate, de cele mai multe ori, informatia expusa astfel se uita dupa un timp, iar copiii isi vor aminti doar franturi din ceea ce au invatat. Din acest motiv, duminica incercam o alta abordare, atractiva si practica. Micii artisti vor modela planetele din sistemul solar, le vor picta in culori acrilice si le vor prezenta pe un suport din polistiren, de asemenea decorat ca o galaxie. il vor pastra acasa si oricand vor dori, vor putea sa-si imagineze scenarii in care ei vor fi exploratorii planetelor.

In cele doua ore, cat dureaza atelierul, vom impartasi fiecare informatiile deja invatate, vom rade, ne vom distra si vom invata lucruri noi intr-o maniera relaxanta, total diferita de mediul educational clasic.

Va asteptam duminica, 07.06.2015, la ora 12,00, pe str. Dianei, nr. 11. Copiii se vor relaxa prin arta, iar parintii savurand o limonada delicioasa la terasa din incinta: Have a Cigar – Pub & More.

 

Toate materialele necesare atlierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre Clubul Fermecat.

Clubul Fermecat © 2015

sistem 2

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *