Program ateliere creative

Atelier duminică, 20.09.2020, pictură pe pânză, ”Rainbow forest”

Duminica, 20.09.2020, la ora 12,00, ne dam intalnire cu micii artisti la un atelier de pictura pe panza, cu o tema extrem de frumoasa: “Padurea curcubeu”.
Micii artisti vor invata tehnica de executie, pe care ulterior o pot folosi acasa pentru a picta si alte lucrari originale.
Fiecare copil va pleca acasa cu lucrarea realizata in cadrul atelierului. Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator. Apa plata si gustarile de rontait ale copiilor sunt din partea casei.
______________________________________________________________________________
Pret/participant: 50 ron
Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care va rugam sa o faceti din timp, printr-un mesaj direct pe pagina de Facebook a clubului sau la adresa de mail: office@clubulfermecat.ro.

Cursuri de desen pentru copii și adolescenți

Incepand din 23.02.2020, dam startul cursurilor de desen pentru copii si adolescenti.

In cadrul cursului, copiii vor invata si vor aprofunda notiunile elementare de desen:

  • compozitie
  • constructie
  • hasurare
  • reprezentare volume

Durata unei sedinte este de 90 de minute si toate materialele necesare desfasurarii cursului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.

Grupa de lucru este de maxim 6 participanti, astfel incat fiecare copil sa poata lucra in liniste, sa inteleaga cerintele si sa poata colabora nestingherit cu trainerul.

Pentru inscriere va rugam sa ne contactati si sa faceti o rezervare la adresa de email office@clubulfermecat.ro sau la tel.: 0723076668.

Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2020

Atelier 26.01.2020 – “Felinare magice”, glow in the dark (5 ani+)

Noua ne plac culorile fosforescente, par magice, desprinse din taramuri de poveste, asa ca nu ezitam sa le folosim in atelierele noastre. Sunt usor de utilizat, se incarca singure cand sunt expuse la lumina si metamorfozeaza obiectul decorat intr-un mod specataculos. Duminica vom picta cu astfel de vopsea, vom decora felinare din sticla, care, ca prin minune, vor lumina in intuneric.


Toate materialele necesare desfasurarii evenimentului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Cost/participant: 40 Ron


Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care va rugam sa o faceti cel mai tarziu vineri, 24.01.2019, printr-un mesaj direct pe pagina evenimentului de pe Facebook sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.

Atelierul este recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani. Locurile sunt limitate.
Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2020

Atelier 15.12.2019 – Decor pentru masa de Crăciun: sfeșnice drăgalașe

Duminica vom continua pregatirile pentru Craciun, iar de data aceasta ne-am propus sa confectionam un decor de masa, care poate fi folosit ca sfesnic. Vom picta pahare cu picior si le vom transforma in oameni de zapada, pinguini, reni sau orice altceva inspirat din tematica de Craciun. Le vom adauga si cate o lumanare parfumata, le vom accesoriza si gata, fiecare copil va avea cate un sfesnic unicat.

Toate materialele necesare desfasurarii evenimentului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Cost/participant: 40 ron

Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care va rugam sa o faceti din timp, printr-un mesaj direct pe pagina de Facebook sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.

Locurile sunt limitate.
Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2019

Atelier 08.12.2019 – Ornamente pentru brad (6 ani+)

Duminica ne dam intalnire cu micii artisti pentru un nou atelier, in care vom confectiona alte ornamente pentru bradut. Vom face doua ornamente, un glob pom-pom, pufos si colorat si un fulg stilizat, din baghete de lemn, pe care il vom accesoriza cu jumatati de perle.
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care o puteti face printr-un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.
Atelierul este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 6 ani.

Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2019

Atelier 01.12.2019 – Confectionam globuri

Duminica, 01.12.2019, continuam seria atelierelor dedicate Craciunului, iar de aceasta data ne-am gandit sa va propunem confectionarea decoratiunilor pentru pom. Vom face trei globuri haioase: un pinguin dragalas, o testoasa Ninja vesela si un bradut stilizat, confectionat din bete de lemn si accesorizat cu strasuri sclipitoare.
Toate materialele necesare desfasurarii evenimentului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care va rugam sa o faceti din timp, printr-un mesaj pe pagina evenimentului de pe Facebook sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.

Asadar, dupa parada militara de duminica, va asteptam cu drag in atelier, sa continuam impreuna pregatirile pentru Craciun.

Clubul Fermecat © 2019

Atelier 24.11.2019 – Christmas Advent Calendar (4 ani+)

Cred ca ati mai auzit despre “Christmas Advent Calendar”, foarte popular in occident, dar nu la fel de popular la noi. Este de fapt un calendar pentru a celebra zilele anterioare unui eveniment important, precum Craciunul. Poate fi folosit si la alte evenimente, pesonalizat pentru fiecare in parte, asfel incat sa mai domolim putin nerabdarea si sa facem asteptarea evenimentului mai frumoasa.
Asta vor face duminica si micii nostri artisti. Isi vor confectiona acest calendar, pentru ca asteptarea Craciunului sa fie mai usoara. Vor acoperi cu vopsea razuibila 25 de buline, fiecare bulina fiind asociata cate unei zile din luna decembrie. Sub fiecare bulina acoperita sta ascus cate un cuvant sau cate un vers, care la final, pe 25 Decembrie, vor dezvalui o frumoasa poezie despre Mos Craciun. Va fi distractiv, va asigur!
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Participarea este posibila doar cu rezervare, pe care o puteti face printr-un mesaj direct pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresa de e-mail: office@clubulfermecat.ro.
Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2019

Atelier de “Scratch Art” pentru copii, 17.11.2019, ora 14.00

Cui ii place sa razuiasca lozuri, sa ridice mana! Mie!:)
Nu e neaparat dorinta de castig (desi nu-mi displace ideea:)), ci placerea de a razui vopseaua aceea speciala. Ei bine, vopseaua aceea a facut sa apara o noua tehnica de exprimare artistica, dand nastere unui curent, care se numeste “Scratch Art”. E splendid atat pentru adulti, dar mai ales pentru copii, carora le dezvolta imaginatia si le stimuleaza creativitatea intr-o maniera cromatica deosebita.
Duminica vom face si noi aceasta vopsea speciala, pentru ca, DA, se poate face si acasa. Vom picta ulterior plansele pregatite, dupa care ne vom distra cu cateva cartoane haioase, pe care copiii sa le ofere prietenilor. Mesajele vor fi ascunse sub vopseaua speciala, iar prietenii trebuie sa razuiasca vopseaua ca sa le descopere. Va fi amuzant, promitem.
Toate materiaele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator.
Participarea este posibila doar cu rezervare. Pentru a rezerva un loc va rugam sa ne scrieti un mesaj pe pagina noastra de Facebook sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.
Potrivit pentru copii cu varsta peste 5 ani.

Clubul Fermecat © 2019

Atelier de confectionat oameni de zapada – 10.11.2019, ora 14.00

Si chiar daca afara nu ninge, noi tot vom face oameni de zapada! E adevarat, vor fi din plus, dar la fel de frumosi si haiosi, precum cei facuti din zapada naturala. In plus, ai nostri nu se vor topi la primavara!
Fiecare mic artist participant va confectiona cate un om de zapada, si va asiguram ca nu vor folosi ace, deci nu exista pericolul de a se accindenta.
Ca de obicei, toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizator, iar jucariile confectionate, vor fi luate acasa de fiecare mic artist.
Cat timp copiii vor lucra in atelier, parintii se pot relaxa cu un ceai sau o cafea la restaurantul din incinta.
Rezervarea unui loc se poate face printr-un mesaj direct pe pagina de Facebook a evenimentului sau prim mail, la adresa: office@clubulfermecat.ro.
Doar inscrierea ferma la eveniment garanteaza rezervarea unui loc.
Atelierul este recomandat copiilor cu varsta de peste 5 ani.
Va asteptam cu drag!

Clubul Fermecat © 2019

Atelier 27.10.2019, ora 14.00 – Pictam dovleci pentru Halloween

Duminica, 27 octombrie, la ora 14.00, pictam dovleci. Promitem sa fie frumosi si haiosi, perfecti pentru Halloween. Dovleci fantastici pentru super-copii, dovleci amuzanti, dovleci cu tematica, orice model isi vor dori micii nostri prieteni.
Avem cateva modele din care pot alege sau pot sa-si decoreze dovleacul cu un model propriu. Copiii vor fi ajutati si consiliati, astfel incat fiecare dovleac sa fie decorat perfect.
In plus, te asteptam costumat, daca doresti. Imbinam arta cu petrecerea si va iesi un atelier creativ cu bal mascat incorporat:) Va fi amuzant: pictam, cantam, facem poze si ne prezentam costumul. Si, daca se vor auzi voci care striga “trick or treat”, noi vom fi cu siguranta pregatiti cu ceva bun, ca sa nu plece nimeni cu mana goala. Desigur, vor avea dovleacul pictat, dar daca nu se supara nimeni, mai agaugam cate ceva bun pentru efortul lor:)
Toate materialele necesare desfasurarii atelierului sunt puse la dispozitia copiilor de catre oganizator.
Cost/atelier/participant: 40 ron
Numarul de locuri este limitat, asa ca te rugam sa ne anunti din timp daca doresti sa participi. Rezervarea unui loc se poate face pe pagina evenimentului de pe Facebook, selectand optiunea “particip”, impreuna cu un mesaj direct sau la adresa de email: office@clubulfermecat.ro.

Clubul Fermecat © 2019